Výhody ruského vzdělání

Výhody ruského vzdělání

Studovat na jedné z ruských univerzit je skvělou příležitostí získat vynikající vzdělání a stát se vysoce kvalifikovaným odborníkem. V novém čísle mezinárodního časopisu HED odborníci hovoří o tom, co láká zahraniční uchazeče na ruské vysoké školy.

Jak ukazují různé průzkumy, mezi nejzjevnější důvody výběru patří vysoká kvalita vzdělání, dostupné náklady nebo možnost studovat zdarma podle kvóty, dobrá vůle a empatie spolužáků, učitelů, bohatá kultura a staleté tradice Ruska, rozvinutá infrastruktura měst a krása přírody.

Dalším důležitým faktorem při výběru vysoké školy je její reputace a pozice univerzity v seriózních žebříčcích. Většina žadatelů a jejich rodičů se o to zajímá. Takové informace najdete na stránkách univerzit zapojených do časopisu HED. Co ale tato čísla znamenají pro žadatele? O tom je naše podrobná recenze v novém čísle.

https://hedclub.com/…/22

Toto číslo představuje ruské univerzity, nabízející studium v různých vzdělávacích programech: PSTU „VOENMECH“ D. F. Ustinova (Pobaltská státní technická univerzita), Vladivostocká státní univerzita, Všeruská akademie zahraničního obchodu, Státní univerzita námořní a říční flotily admirála S. O. Makarova, Dálněvýchodní státní lékařská univerzita, Dálněvýchodní státní dopravní univerzita, Moskevský letecký institut, Omská státní technická univerzita, Petrohradská státní dopravní univerzita císaře Alexandra I., Ruská státní univerzita ropy a plynu   I. M. Gubkina, Ruská národní výzkumná lékařská univerzita N. I. Pirogova, Petrohradská státní stavební univerzita, Petrohradská státní veterinární univerzita, Petrohradská státní univerzita civilního letectví, Petrohradská státní univerzita průmyslových technologií a designu, Petrohradská státní polytechnická univerzita Petra Velikého, Severní (Arktická) federální univerzita M. V. Lomonosova, Tambovská státní univerzita G. R. Děržavina, Uralská státní lékařská univerzita, Uralská státní ekonomická univerzita, Čečenská státní univerzita A. A. Kadyrova a Jižně-uralská státní univerzita. Vysoké školy pro vás připravily doporučení k přijetí, podělily se o pravidla pro přijetí a informovaly o vzdělávacích programech.