Den otevřených dveří v kampusu Vysoké školy ekonomiky

Den otevřených dveří v kampusu Vysoké školy ekonomiky

Dne 11. dubna 2021 zve VŠE (Vysoká škola ekonomiky) žadatele a jejich rodiče na Den otevřených dveří v kampusu Vysoké školy ekonomiky na Pokrovském bulváru v Moskvě. Zároveň se pro všechny zájemce, kteří k nám nemohou přijít, budou pořádat speciální online akce – interaktivní kvízy kariérového poradenství, soutěže a přednášky, a rovněž video prohlídky a prezentace fakult VVU (Vědecko-výzkumná univerzita) VŠE.

Zároveň pro ty, kteří nemohou být přítomni v kampusu v Moskvě, provedeme online maraton naživo. Účastníci online maratonu se také musí zaregistrovat, abychom jim mohli připomenout začátek vysílání a po akci poslat záznamy. Online program najdete zde.

VVU VŠE vítá uchazeče z celého světa a nabízí nejen různé úrovně studia, ale také různé formáty v angličtině a ruštině, online i offline. Zahraniční uchazeči se mohou přihlásit na bakalářské a magisterské studium prostřednictvím samostatné soutěže a získat stipendium s úplným školným nebo grant s částečným školným.

Při nástupu na bakalářský titul, včetně pěti programů v angličtině v Moskvě,  je možné uznat mezinárodní certifikáty z angličtiny a matematiky, například IELTS, TOEFL, A-Level a výsledky dalších mezinárodních zkoušek.

Uchazeči o vysokoškolské vzdělání mohou nyní vyzkoušet své šance na přijetí složením zkušebních testů. Uchazeči o magisterské studium mají také možnost získat předběžné posouzení svého portfolia a komunikovat s programem online.

Zaměstnanci Poradenského centra pro zahraniční uchazeče jsou připraveni poradit žadatelům a jejich rodičům prostřednictvím e-mailu inter@hse.ru, telefonicky +7 (495) 531 00 59 nebo WhatsAppu +7 (916) 311 85 21, jakož i v sociálních sítích v ruštině a angličtině: Vkontakte, Facebooku, Telegramu a Instagramu.

Tento článek je dostupný v: Russian