Pestrá show „Parad čempionov“ (Přehlídka mistrů) v Praze

Pestrá show „Parad čempionov“ (Přehlídka mistrů) v Praze

 Dne 14. dubna 2018 se v Tipsport  Areně v Praze konala show na ledě Ilji Averbucha  „Parad čempionov“ (Přehlídka mistrů). Akce byla organizována za informační podpory Zastupitelství Rossotrudničestva v ČR. 

Produkční společnost „Ilja Averbuch“ známého ruského trenéra krasobruslení je nesporným lídrem v oblasti zábavného průmyslu nejen v Rusku, ale i na celém světě. Všechny projekty společnosti se těší velké oblibě diváků. Podívané na ledě v Praze se zúčastnili světové hvězdy krasobruslení – olympijští vítězové, mistři světa a Evropy z různých let: A. Jagudin, R. Kostomarov, T. Totmjaninová, M. Marinin, M. Traňkov, T. Volosožarová, A. Děňkovová, M. Stavinskij, O. Domninová – Kostomarovová, M. Šabalin, M. Petrovová, A. Tichonov, M. Drobjazková a rovněž V. Besedin a A. Poliščuk – mistři světa ve sportovní akrobacii a akrobacii na ledě.  

Mistři ukázali pražskému publiku nejlepší a nezapomenutelná čísla z programů různého období: „Carmen“, „Romeo a Julie“ aj. Všechny se vyznačovaly krásnou choreografií a vysokým mistrovstvím podání. 

Účastníci „Parada čempionov“ předvedli na ledě neuvěřitelnou techniku bruslení, perfektní umělecké a hudební podání, dokonce i akrobatiku. Diváci odměňovali každé vystoupení bouřlivým potleskem. 

Show „Parad čempionov“, kterou zhlédlo několik tisíc diváků, se skutečně stala významnou událostí v kulturním životě města. 

Tento článek je dostupný v: Russian