Chcete získat vysokoškolské vzdělání v Rusku, ale jste na pochybách nebo se nemůžete rozhodnout?

Chcete získat vysokoškolské vzdělání v Rusku, ale jste na pochybách nebo se nemůžete rozhodnout?

Se správným výběrem vám pomůže časopis Higher Education Discovery a jeho rubrika HED_people, věnovaná pozoruhodným lidem minulosti i současnosti, kteří studovali či studují v Rusku nebo jsou s ním tak či onak spjati.

Na stránkách časopisu HED najdete mnoho motivačních příběhů, které se mohou stát vaším průvodcem a podporou při výběru univerzity nebo vzdělávacího programu:

• příběhy úspěšných zahraničních absolventů ruských vysokých škol, kteří pracují ve prospěch své země, s vděčností vzpomínají na čas strávený na své ruské alma mater,

• příběhy zahraničních studentů, pro které se Rusko stalo druhým domovem,

• biografie významných osobností a vědců v různých oblastech (politika, vesmír, chemie, medicína, pedagogika).

Zde je jen malá část toho, co říkají hosté naší rubriky:

„Rusko je země velkých příležitostí. Chcete-li uvidět a pochopit ruskou duši, musíte zde žít, ponořit se do atmosféry otevřenosti a vřelosti. To je jediný způsob, jak zemi skutečně poznat.“ – Issa Togo (Mali)

„V našem měnícím se a rozvíjejícím se světě zůstává Rusko jednou z nejsilnějších a technologicky nejvyspělejších zemí.“ – Emmanuel Chijioke (Nigérie)

„Každému, kdo se chystá do Ruska nebo už zde je, bych poradil, aby navštívil co nejvíce různých měst. Je úžasné, jak odlišná tato země může být.“ – Ahmed Said Amer (Egypt)

Přečtěte si časopis HED, seznamte se s našimi hrdiny a inspirujte se jejich příkladem!

https://hedclub.com/…ple