Premiéra slavnostního představení „Novoroční dobrodružství v lese“ v Praze

Premiéra slavnostního představení „Novoroční dobrodružství v lese“ v Praze

Dne 7. prosince 2019 se ve Velkém sále Ruského střediska vědy a kultury v Praze uskutečnila česká premiéra dětského představení „Novoroční dobrodružství v lese“ v podání herců mezinárodního Divadla mladého diváka z Německa. Akce byla organizována Divadelním sdružením „Prometej“ (Německo) za podpory Zastupitelství Rossotrudničestva v ČR.

Vystoupení Divadla mladého diváka z Mnichova se již stala tradicí pro malé obyvatele Prahy. Všichni netrpělivě očekávali nová kouzelná dobrodružství. Letos se děti a jejich rodiče opět setkali s Dědou Mrázem a Sněhurkou, s radostí se zapojili do novoročních dobrodružství spolu s hrdiny pohádky a rovněž společně zapalovali svíčky na vánočním stromečku.
Ve foyeru malé diváky vítaly pohádkové postavy a loutky v životní velikosti, Miška – Toptyžka rozdával sladkosti. Nemohly chybět ani intriky Baby Jagy, která ukradla Dědu Mrázovi kouzelnou berlu a pytel s dárky. Odvážní hrdinové pomohli a zachránili oslavu. Po představení děti očekával zajímavý program s klauny a loutkami v životní velikosti, chorovod a veselá diskotéka.
Na závěr oslavy malí diváci odcestovali v novoročním vlaku s Dědou Mrázem pro dárky. Poté se všichni zájemci mohli vyfotil s Dědou Mrázem a Sněhurkou u vánočního stromečku.

Tento článek je dostupný v: Russian