Prezentace lázeňských měst Česka v RSVK v Praze

Prezentace  lázeňských měst Česka v RSVK v Praze

Dne 1. října 2015 se v Křišťálovém sále Ruského střediska vědy a kultury v Praze konala prezentace několika známých lázeňských měst České republiky. Zástupci jedné z předních společností „Royal Spa“, jež řídí celou síť zdravotnických a léčebných komplexů a hotelů, pověděli o možnostech léčení a odpočinku v Mariánských Lázních, Luhačovicích, Velkých Losinách a Ostrožné Nové Vsi. Akce byla připravena za podpory Zastupitelství Rossotrudničestva v ČR.

Na akci vystoupili manažéři „Royal Spa“ Vlasta Chmelová a David Křepský. Pověděli o památkách i o možnostech odpočinku ve městech, které jsou po celém světě známy nejen krásou architektury a okolní přírody, ale též svými léčebnými minerálními prameny. Vlasta Chmelová se podrobně pozastavila na rehabilitačním programu, odpočinku a léčení, jež poskytují hotely její společnosti Miramare, Vila Valaška, Vila Antoaneta v Luhačovicích, pověděla o Termálním parku Velké Losiny a mnoha dalších objektech.

Po prezentaci zástupci české společnosti „Royal Spa“ odpověděli na četné dotazy ruských krajanů i českých občanů, kteří se zúčastnili akce v Křišťálovém sále RSVK.

Tento článek je dostupný v: Russian