HSE Business Talk: dialogy o podnikání s odborníky

HSE Business Talk: dialogy o podnikání s odborníky

VVU „Vysoká škola ekonomiky (VŠE)“ je moderní a vyspělá vysoká škola. VŠE jako první v Rusku zavedla bakalářské a magisterské tituly, zaujímá vysoké pozice v mezinárodních žebříčcích a pokračuje v zavádění nových postupů a posilování svého postavení.

VŠE vytváří a provádí jedinečné akce, jednou z nichž je Inspired by Your Bright Future: HSE Business Talk. Jedná se o řadu veřejných diskusí o byznysu, podnikání a nových technologiích.

Projekt se dotýká aktuální agendy a přitahuje tak účastníky z různých zemí. Řečníky projektu jsou specialisté z oboru. Diskuze se například zúčastní:

– Alexej Maslov, profesor na Škole orientálních studií VŠE a rovněž dočasný ředitel Ústavu Dálného východu Ruské akademie věd a člen správní rady Rusko-čínské obchodní komory pro obchod se stroji, zařízením a inovativním vybavením,

– Maxim Jeger, CFA, odborník pro práci s klienty ve společnosti Refinitiv v Německu a rovněž docent na International School of Management (ISM) v Mnichově,

– Andrej Čuprygin, odborný asistent na Škole orientálních studií VŠE a člen Asociace ruských arabistů.

V rámci projektu studenti a mladí odborníci diskutují o moderním podnikání, navazují užitečné kontakty a co je nejdůležitější, kladou odborníkům otázky a sdílejí své nápady.

HSE Business Talk se koná online a je otevřen všem zájemcům. K účasti je nutná registrace. Řečníci diskutují o různých tématech: od dopadu COVID-19 na finanční trhy až po specifika islámského podnikání.

Více o projektu se dozvíte zde.

Zaregistrujte se na webináře.

Informace o přijetí na Vysokou školu ekonomiky a o stipendiích pro cizince.

Tento článek je dostupný v: Russian