Mezinárodní olympiáda mládeže 2023!

Mezinárodní olympiáda mládeže 2023!

Mezinárodní olympiáda mládeže 2023 (HSE International Olympiad) je největším mezinárodním projektem Národní výzkumné univerzity Vysoká škola ekonomiky (VŠE).

👥Účastníci olympiády budou mít možnost žádat o stipendia a granty na snížení nákladů na studium.

☑️Výsledky olympiády jsou platné 2 roky: vítězové a ocenění olympiády, kteří nastoupí do bakalářského programu VŠE v roce 2023 a 2024, budou moci požádat o plné státní stipendium vlády Ruské federace (kvóta) pro studium bakalářských/odborných vzdělávacích programů na VŠE při splnění podmínek pro podání přihlášky.

📝K účasti jsou zváni cizinci a osoby bez státní příslušnosti – studenti 10.-11. ročníku (11.-12. ročníku s 12letým učebním plánem) škol, gymnázií, lyceí a vyšších odborných škol.

Účast na olympiádě je zdarma.

❗Přihlášky je možné podat do 30. září 2022.

📍Soutěže v rámci olympiády se budou konat od 20. do 30. října 2022.

Výsledky budou zveřejněny na webu olympiády do 24. prosince 2022.

Olympiáda se koná v prezenční (offline) a distanční (online) formě.

Seznam míst konání prezenčních soutěží bude na webu zveřejněn v září 2022.

Olympiáda se  uskuteční v ruštině v 16 oborech: biologie, orientální studia, design, žurnalistika, cizí jazyky a mezikulturní komunikace, informační technologie, historie, matematika, mediální komunikace, mezinárodní vztahy, světová literatura, právo, psychologie, reklama a Public Relations, společenské vědy, filozofie a logika.

▶️ K účasti na Mezinárodní olympiádě mládeže-2023 musíte provést онлайнрегистрацию  (online registraci ) od 1. do 30. září 2022.

Pro přihlášení je nutné kromě vyplnění registračního formuláře připravit motivační dopis.

Po vyplnění registračního formuláře a jeho kontrole moderátorem obdrží účastník na email, uvedený při registraci, přihlašovací jméno a heslo pro přístup k osobnímu účtu.

Podrobné informace o podmínkách přihlášení na olympiádu, o pravidlech účasti a webinářích jsou zveřejněny на сайте Международной олимпиады молодежи (na webu Mezinárodní olympiády mládeže) a také na sociálních sítích olympiády.