Ludmila Vladimirovna Kladnickaja slavila výročí!

Ludmila Vladimirovna Kladnickaja slavila výročí!

Dne 15. března oslavila narozeniny naše krajanka, členka Společnosti blokádníků, čtenářka knihovny RSVK v Praze Ludmila Vladimirovna Kladnickaja.
Ludmila Vladimirovna slaví výročí! Ruský dům v Praze z celého srdce blahopřeje půvabné, okouzlující a milé ženě, která navzdory svému věku žije aktivním životem, má ráda maličkosti a nalézá stále více nových koníčků.
Ludmila Vladimirovna je hudebnice, dříve členka Symfonického orchestru Leningradského státního rozhlasu. Jejím manželem byl slavný sovětský skladatel Vladislav Kladnitskij, se kterým prožili dlouhý život, plný lásky a porozumění. Dcera Elena je pianistka. Ludmila Vladimirovna je velmi hrdá na svého vnuka Stanislava Gallina, slavného pianistu, který udržuje vřelé vztahy se svou babičkou.
Ludmila Vladimirovna je úžasný člověk. Recituje svého milovaného Lermontova, šije si nádherné blůzy, hraje na klavír, dělá čínskou gymnastiku, peče koláče, řídí auto, a jestliže má náladu, dokáže i improvizovaně zatančit. A náladu má vždycky! Z optimismu a lásky k životu této ženy si lze vzít příklad. Přejeme jí pevné zdraví a její rodině a přátelům hodně pohody!

Tento článek je dostupný v: Russian