Seznamte se s mezinárodním vícejazyčným časopisem o ruském vzdělávání Higher Education Discovery

Seznamte se s mezinárodním vícejazyčným časopisem o ruském vzdělávání Higher Education Discovery

Cestu zvládne ten, kdo jde. Zvláště pokud se jedná o cizince, který sní o studiu v Rusku. S aktivní podporou Rossotrudničestva vyšlo podzimní číslo časopisu Higher Education Discovery pro zahraniční uchazeče! Časopis je k dispozici v ruštině a angličtině.

Hlavním tématem čísla je „vizitka“ vysokoškolského vzdělávání v Rusku. Přečtěte si v čísle o populárních oblastech studia, o školném, o nejlepších kampusech a klubech, seznamte se s recenzemi zahraničních studentů o studiu na ruských univerzitách atd.

S pomocí odborníků z Rossotrudničestva připravila redakce řadu příruček, které Vás seznámí s pravidly přijímání krajanů na ruské vysoké školy.

Zvláštní pozornost si zaslouží přehled ruských regionů. Studium v ​​Rusku není jen vysoce kvalitní vzdělání, slibné oblasti školení a kariérní příležitosti, ale také vzrušující cesta, úžasné a nezapomenutelné dobrodružství. Republika Dagestán a Irkutská oblast jsou dva regiony, dva federální okruhy, dvě klimatická pásma, dvě krásná území s jedinečným ekosystémem – Kavkaz a Sibiř.

Tento článek je dostupný v: Russian