Tvůrčí dílna ruského byznys – trenéra Andreje Pekševa se konala v RSVK v Praze

Tvůrčí dílna ruského byznys – trenéra Andreje Pekševa se konala v RSVK v Praze

Dne 27. února 2019 se v Křišťálovém sále Ruského střediska vědy a kultury v Praze se u příležitosti Mezinárodního dne žen konala tvůrčí dílna byznys – trenéra Andreje Pekševa „Hry, jež hrají úspěšné ženy“. Akce proběhla za podpory Zastupitelství Rossotrudničestva v ČR.

Tématem byl problém vytváření důvěrných vztahů mezi lidmi, které je podle psychologa stejně důležité jak pro obchod, tak i pro rodinné vztahy.

Andrej Pekšev navrhl přítomným projednat organizační schéma mezilidských vztahů, které zahrnuje takové prvky jako je myšlení, přání, činy a důvěra.  Ukázal, jak fungují v obchodu a rodině.  Během společné diskuze účastníci tvůrčí dílny dospěli k závěru, že pro uchování a rozvoj rodinných vztahů je potřeba pátý prvek – láska.

Během semináře ruský trenér ukázal soubor jednoduchých metod, které umožňují krátkým pohybem očí a těla určit, kdy člověk říká pravdu a kdy lže, pamatuje si události, které se mu staly nebo si je jen vymýšlí. Rozdělil přítomné na dvojice a trojice a organizoval hru pro zapamatování si získaných poznatků a jejich uplatnění v praxi.

Po ukončení semináře, který trval více než dvě hodiny, jeho účastníci a hosté ještě dlouho s Andrejem Pekševem besedovali.

Tento článek je dostupný v: Russian