Zveme Vás studovat na Tjumenské státní univerzitě

Zveme Vás studovat na Tjumenské státní univerzitě

Tjumenská státní univerzita zve ke studiu na náklady federálního rozpočtu Ruska české studenty, kteří mají zájem studovat ruský jazyk v přípravném kurzu ve školním roce 2015/2016 a poté pokračovat ve studiu na ruské vysoké škole.

Přípravný kurz nabízí kvalitní studijní programy cizincům, kteří by poté chtěli studovat na fakultách Tjumenské státní univerzity či na jiných vysokých školách Ruské federace. Studovat ruský jazyk v přípravném kurzu je možné na jakékoli úrovni, počínaje základní. Od druhého semestru budou posluchači navštěvovat hlavní předměty k následnému pokračování v bakalářském studiu (inženýrsko-technické, ekonomické, humanitní, přírodovědecké zaměření). Vyučování probíhá za osobní přítomnosti během roku (od října 2015 do června 2016). Kromě akademického a kulturního komponentu se pedagogové rovněž zaměřují na seznámení posluchačů  se systémem vzdělání RF a na jejich přizpůsobení se k životu v Rusku.

Studium ruského jazyka v přípravném kurzu umožní cizincům  připravit se na ovládnutí nejperspektivnějších směrů v oblasti moderní vědy a techniky, realizovaných na  Tjumenské státní univerzitě. Mimo jiné: „Ekologie a využití přírody“, „Nanotechnologie a nové materiály“, „Energetika a šetření energií“, „Vypracování a využití inovačních vědeckých technologií v ropném odvětví“, „Biotechnologie“, „Informační telekomunikační systémy, informační bezpečnost a ochrana údajů“, „Ekonomická bezpečnost“. Je možné jak denní, tak i dálkové studium v bakalářském/magisterském programu.

 

Přihláška ke studiu – viz příloha. stahnout

Tento článek je dostupný v: Russian